Subscribe Us

Header Ads

Sfantul Nectarie

Troparul Sfântului Ierarh Nectarie Taumaturgul de la Eghina 9 noiembrie Interpret. Sfântul Nectarie Decan al Academiei Teologice din Atena 1894-1908 INTRODUCERE Nenumăratele minuni săvârşite de Sfântul Nectarie în toată lumea sunt motivul care l-au făcut foarte iubit şi cunoscut creştinilor de pretutindeni.


Pin On Religion

Ascultă aici înregistrarea audio.

Sfantul Nectarie. Pe langa faptul ca este un sfant contemporan un sfant al secolului nostru el atrage indeosebi prin multimea minunilor savarsite atat in timpul. S fântul Nectarie a fost de buna seama un carturar si un intelept ierarh un teolog erudit si un dascal al Bisericii. Acatistul Sfântului Ierarh Nectarie de la Eghina.

Bucura-te Sfinte Ierarh Nectarie mare facatorule de minuni. Sfantul Nectarie ierarhul din insula Eghina s-a nascut in anul 1885 in localitatea Silivria in apropiere de Constantinopol si a trecut la cele vesnice in noaptea zilei de 8 noiembrie 1920 fiind inmormantat in ctitoria sa din insula Eghina. Serviciile medicale sunt completate de o asistență.

În 1866 la vârsta de 20 de ani Sfântul Nectarie pleacă în insula Chios ca să predea ca învățător. Agapitospdf 3993 KB 2011-Nov-12 Nectarie de Eghina - Viata Sfantului Nectarie din Eghina - Egina facatorul de minunipdf 20 MB 2012-Sep-11 Nectarie de Ehgina. ÃntÃia MuceniÅă ÅŸi Ãntocmai cu apostolii Tecla.

În fiecare an pe 9 noiembrie creștinii îl sărbătoresc pe Sfântul Nectarie din Eghina. Sfantul Nectarie s-a nascut pe 1 octombrie 1846 in Selibria Tracia din parinti Dimos si Maria Kefala. 2 days agoSfantul Nectarie este praznuit pe 9 noiembrie.

Sfantul Nectarie - Sf. 818844 likes 12993 talking about this. Mănăstirea Sfânta Treime numită și Mănăstirea Sfântul Nectarie în greacă Ιερά Μονή Αγίας Τριάδος sau Ιερά Μονή Αγίου Νεκταρίου este o mănăstire ortodoxă greacă situată pe insula Eghina la o distanță de 6 km de orașul port Eghina.

Muncea toata ziua purtand haine ponosite. Sf Cumpara sfantul nectarie tamaduitorul din eghina. La Sfantul Botez a.

Sfântul Nectarie te dezleagă şi de viciul desfrânării beţie sau dependenţa de jocuri de noroc O altă minune a Sfântului Nectarie tot recentă s-a petrecut în 2009 atunci când racla cu moaştele sale a fost furată din incinta bisericii Mănăstirii Radu Vodă. 1 day agoRugăciune către Sfântul Nectarie. Minunile și ajutorul tău ne-au făcut și pe noi ticăloșii și scârbiții să te chemăm să ne vii în ajutor.

In aplicatia dedicata Sfantului Nectarie gasiti viata acestuia rugaciuni acatistul informatii despre moaste dar si multe altele. Sfântul ierarh Nectarie 1846-1920 făcătorul-de-minuni din Eghina Egina a fost Mitropolit al Pentapolei Libia director al Seminarului Rizareios și întemeietor al Mănăstirii Sfânta Treime în insula Eghina. Sfantul Ierarh Nectarie Taumaturgul de la Eghina Omul pasnic se cunoaste din belsugul bucuriei cel invidios insa se vadeste din fata zbarcita si plina de manie.

1 day agoSfântul Nectarie sărbătorit pe 9 noiembrie în calendarul ortodox. Și mulțumindu-i pentru nemăsurata sa dragoste față. Aici devine călugăr cu numele de Lazăr la 7 noiembrie 1876 în celebra mănăstire Nea Moni.

La Sfantul Botez a primit numele de Anastasie. Sfantul Nectarie s-a nascut pe 1 octombrie 1846 in Selibria Tracia. Saint Nectarius of Aegina was bishop of Pentapolis and founder of.

Cultul său ca sfânt al Bisericii a fost oficial recunoscut de Patriarhia Ecumenică din Constantinopol în. Acest sfânt s-a născut pe 1 octombrie 1846 în Silivria un orășel situat în provincia Tracia din nordul Greciei și este cunoscut drept vindecător de cancer și de alte boli. Fericitul Ierarh Nectarie a fost un mare isihast şi un mare lucrător al Rugăciunii lui Iisus care i-a adus multă pace bucurie blândeţe şi îndelungă răbdare.

Din cauza saraciei este nevoit sa plece la varsta de 14 ani la Constantinopol ca sa lucreze. Se spune că el aduce vindecare celor bolnavi de cancer dar. Felicitări şi urări cu La mulţi ani Mihai Mihaela Gabriel şi Gabriela.

Sfântul Nectarie Motto-ul nostru Oamenii sunt grija noastră are la bază valorile în care credem și care ne călăuzesc în misiunea noastră de a oferi tuturor un act medical complet performant și accesibil. Sfantul Nectarie a facut o adevarata minune in viata mea intr o perioada in care nelinistea sufleteasca si incercarile se adunau de la o zi la alta. La vârsta de 14 ani a plecat la Constantinopol ca să lucreze și să se școlească.

Știm o alesule ierarh de mulțimea tămăduirilor pe. Rugaciune sf nectarie. Biserica Ortodoxa il praznuieste pe Sfantul Nectarie in ziua de 9 noiembrie.

Moastele Sfantului Ierarh Nectarie vor ramane in curtea asezamantului monahal pana in seara zilei de 9 noiembrie. July 17 2017. Sfantul Nectarie Taumaturgul este unul dintre cei mai iubiti si mai cautati sfinti de catre toti credinciosii din Grecia de astazi.

Este considerat făcător de minuni încă din timpul vieții fiind recunoscut că. Now its easier to call Scoala Postliceala Sanitara Sfantul Nectarie. 2 days agoPrăznuit în fiecare an pe 9 noiembrie SfNectarie este considerat făcător de minuni.

Veniți ucenicilor ai lui Hristos care însetați după împărăția cea cerească să îi aducem laude iubitorului nostru ocrotitor Sfântul Ierarh Nectarie. Mihail şi Gavril 2021. Dumnezeu insa daruindu-i harul tamaduirii care aprinde mai ales evlavia poporului a dorit ca el sa fie un sfânt popular potrivit cu vremea noastra dar si.

Cumpara sfantul nectarie tamaduitorul din eghina. Pelerinaj la Mănăstirea Radu Vodă din București Sfântul Ierarh Nectarie este cinstit astăzi cu slavă de toți credincioșii fiind considerat tămăduitor de cancer și făcător de minuni. Sfântul Nectarie s-a născut într-o familie săracă de pe malul Mării Marmara.

Scoala Postliceala Sanitara Sfantul Nectarie. 2 days agoCea mai puternică rugăciune către Sfântul Nectarie - vindecătorul bolnavilor de cancer. Moaştele Sfântului Nectare în Bucureşti la Mănăstirea Radu Vodă.

Între 6-9 noiembrie la mănăstirea Radu Vodă din București unde sunt parte din moaștele. Am aflat de ajutorul pe care Sfantul Parinte Efrem il ofera grabnic celor necajiti si am inceput sa ii citesc si eu acatistul la. Viața Sfântului Nectarie Taumaturgul din tinerețea sa și până la trecerea la Domnul la 8 noiembrie 1920.

Sfantul Nectarie este praznuit pe 9 noiembrie. 2 days agoSfântul Ierarh Nectarie din Eghina 9 noiembrie. Otilia Simeria Sfinte Ierarh Nectarie roagă-te lui Dumnezeu pentru noi.

Părinții săi Dimos și Maria Kefalas i-au dat numele de Anastasios.


Pin On Hristos


Musica Ortodoxa Rumana Oracion De San Nectorio El Taumaturgo Ortodoxo Oraciones Musica


Pin On Religie


Pin On Eikones Agioi Osioi Apostoloi Profhtes


Pin On My Artwork


Mirul Din Candela Sfantului Nectarie Face Minuni Leaning Tower Of Pisa Leaning Tower Tower


Dositeea Sfantul Nectarie De La Eghina Icoane Sfintele Moaste Fair Grounds Table Decorations Decor


Sfantul Efrem Si Sfantul Nectarie


Sf Nectarie Aurora Sleeping Beauty Fictional Characters Character


Pin By Cristina Pui On Sfantul Nectarie Cel Mai Iubit Zelda Characters Fictional Characters Princess Zelda


Dositeea Sfantul Nectarie De La Eghina Icoane Sfintele Moaste Movie Posters Poster Art


Sf Nectarie Aurora Sleeping Beauty Fictional Characters Character


Pin On Rugaciuni


Primul Canon De Rugaciune Catre Sf Ierah Nectarie Din Eghina Lectura Arhidiacon Adrian Mazilita Youtube Catre Lectura


Sfantul Nectarie Este Prăznuit In Biserica Ortodoxă Pe 9 Noiembrie Prin Sfinţenia Ta Te Ai Arătat Fantană Zelda Characters Character Fictional Characters


Rugăciuni Către Sfantul Nectarie Vindecătorul și Făcătorul De Minuni Character Ronald Mcdonald Zelda Characters


Un Sfat Bun De La Sfantul Nectarie Youtube


Sfantul Nectarie Artwork Character Zelda Characters


Dositeea Sfantul Nectarie De La Eghina Icoane Sfintele Moaste Artwork Poster Art

Posting Komentar

0 Komentar